Geschiedenis

Sinds 2012 is GARAGE360 als inkoopcollectief actief binnen de autobranche. We werken alléén samen met de beste leveranciers, bij wie duurzaamheid, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat. Inmiddels tellen wij 1800+ klanten die we ontzorgen onder andere op het gebied van kantoorartikelen, bedrijfskleding, afvalmanagement, telefonie. GARAGE360 bespaart graag uw tijd en ontzorgt u rondom het inkoopproces.

 

Onze Missie

GARAGE360 biedt de beste inkoopcondities voor u als ondernemer. Onze primaire doelen zijn voordelig inkopen, tijd en kosten te besparen en te ontzorgen. Door het  vormen van een inkoopcollectief voor verschillende diensten en producten kunnen de bij ons aangesloten bedrijven hiervan profiteren die zij anders zelfstandig niet bereikt zouden hebben.

 

Onze Visie

Door onze nuchtere en kritische kijk op de markt, continu monitoring van de prijzen en samenwerking met topleveranciers bieden wij de beste inkoopcondities aan onze klanten. We zijn continu op zoek naar de beste, duurzaamste en voordeligste oplossingen.

 

Waarom GARAGE360?  Uw voordelen

√ 
Bij ons inkoopcollectief betaald u minder dan wanneer u zelfstandig het product of dienst afneemt

√ U hoeft niet zelf alle aanbieders met elkaar te vergelijken

√ De prijzen worden constant gemonitord

√ U hebt gegarandeerd voordeel in uw huidige vaste lasten gemiddeld tot 30%

√ Via ons web portaal kunt u gemakkelijk inkopen doen bij verschillende webshops

√ Deelname bij GARAGE360  is gratis en vrijblijvend.

√ Elke garage/autobedrijf – groot en klein zijn welkom!