FORTÉ REINIGINGSPRODUCTEN (additieven) worden toegepast voor alle voertuigen die aangedreven worden door een verbrandingsmotor. Daarom is Forté werkzaam in een veelzijdigheid van branches.

 

Vervuiling is een feit:

Een auto kan rijden doordat de motor energie omzet in beweging. Om dit te realiseren vindt er in de motor een verbranding van de brandstof plaats. Een verbranding is echter nooit volledig, waardoor er vuil achterblijft in de motor. Om ervoor te zorgen dat een voertuig optimaal blijft functioneren is het belangrijk om tijdens elke onderhoudsbeurt aandacht te besteden aan het inwendig reinigen van de motor.

 

Voordelen van Forté producten:

• Optimaal motorvermogen

• Soepeler rijden

• Optimaal brandstofverbruik

• Maximale betrouwbaarheid

• Schonere uitlaatgassen

Animatie

Forté heeft een nieuwe, consumentgerichte animatie ontwikkeld voor de promotie van dé aircoreiniger, Forté Air Conditioner Treatment. De animatie laat op een leuke, eenvoudige en duidelijke manier aan de consument zien waarom het belangrijk is om de airco jaarlijks te laten reinigen.

Bekijk de animatie

http://www.schoneairco.nl/animatie-airco-reiniging

 

U kunt de animatie hieronder downloaden en deze bijvoorbeeld gebruiken op tv-schermen in uw showroom of op uw eigen website.

Download de animatie:

https://www.wetransfer.com/downloads/59cd093bef4cd86c9e8b590f36da763020140804110635/99f4a8