Panas is een totaal leverancier van telecomoplossingen en diensten. De basis van dit solide bedrijf is in 1992 gelegd en is nog steeds sterk groeiend. Panas is zich bewust dat goede bereikbaarheid ontzettend belangrijk is voor iedere organisatie. Alle producten en diensten die worden aangeboden hebben tot doel om de klant efficiënter en vooral voordeliger te laten communiceren. Met ruim 25 jaar ervaring in de telecom weten wij dat elke onderneming haar eigen wensen heeft met betrekking tot de telecommunicatie. Panas denkt graag met u mee over de beste oplossing voor uw onderneming. Gebruikmakend van de expertise van meer dan 25 medewerkers zorgen wij er voor dat u optimaal bereikbaar bent tegen zo laag mogelijke kosten.

 

Wat biedt Panas aan de leden?


Goedkoper Bellen: gegarandeerd 10% lager dan uw huidige gesprekskosten en geen abonnementskosten (analoog en ISDN); Actie: eerste maand gratis bellen naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland (met een maximum van 10% boven het gemiddelde van de afgelopen 6 maanden).


Telefoonlijnen: GG


Actie: 50% korting op de abonnementskosten van vaste telefoonlijnen over de eerste 6 maanden voor een 3-jarig contract.


VoIP Bellen: bellen over internet met hoogwaardige kwaliteit. Forse besparing op uw totale telefoniekosten.


Zakelijk Mobiel: advies in abonnement wat past bij uw belgedrag. Behoud van al uw mobiele telefoonnummers en volledige vergoeding vanuit uw mobiele provider.


 

Voordelen op een rijtje:

• Ruim 25 jaar ervaring in zakelijke communicatie.
• Eén overzichtelijke factuur voor vast en mobiel = één aanspreekpunt.
• Maandelijkse factuur met uitgebreide specificatie.
• Behoud van al uw telefoonnummers.
• Flexibele diensten.